OPRUIMING!   SAMPLE SALE!   OPRUIMING!   SAMPLE SALE!   OPRUIMING!  
 
 

Waarom kiezen voor More to Love Bruidsmode?

 

Betaalbare Bruidsmode

Je kunt bij ons al een trouwjurk kopen voor 99,- euro! De trouwjurken bij More to Love Bruidsmode Almere (Flevoland) zijn nooit duurder dan 995,-!

Altijd bereikbaar!

Wij zijn 24/7 uur per week bereikbaar! Bel of whatsapp gerust naar 0652237131 of stuur een berichtje via messenger op Facebook. Een email sturen kan natuurlijk ook naar dit emailadres info@moretolovebruidsmode.nl

Flexibel, passen in de avond en op zondag mogelijk!

Wij begrijpen dat je overdag ook gewoon moet werken en dat het niet altijd zo makkelijk is om een vrije dag op te nemen, daarom is het bij More to Love Bruidsmode Almere ook mogelijk om een afspraak in te plannen in het weekend of in de avond!

Betalen op de manier die jij prettig vind

Wil je de jurk gelijk in 1 keer afrekenen? Heel fijn! Dan krijg je de jurk uiteraard gelijk mee naar huis! Kan je het bedrag niet in 1 keer betalen? geen probleem, dan betaal je in 2 delen. Je krijgt de jurk dan mee naar huis zodra het volledige bedrag betaald is. Als wij jouw trouwjurk moeten bestellen dan verwachten wij uiteraard niet dat je het volledige bedrag betaald een aanbetaling is dan voldoende.

Klantvriendelijk

Bij More to Love Bruidsmode Almere (Flevoland) zorgen we voor een ongedwongen sfeer en staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel! Zo hoef je bij ons geen high tea bij te boeken, maar krijg je de hapjes en drankjes gewoon van het huis!

Mooie trouwjurken en de juiste service

Wij verkopen prachtige trouwjurken zo uit het rek, of wij bestellen deze op maat. Mocht jouw droomjurk net niet helemaal goed passen? Geen paniek! Wij verwijzen je graag door naar de gediplomeerde coupeuse van Silhouet maatkleding Yvonne v.d Linden. Yvonne heeft al meer dan 14 jaar ervaring in het vermaken van trouwjurken en ze zal ervoor zorgen dat de trouwjurk perfect op jouw lichaam aansluit. Daarnaast krijgen de klanten van More to Love Bruidsmode 10 euro extra korting op de vermaak kosten bij Silhouet maatkleding. Zo betaal je nu geen 47,50 per uur maar onze klanten betalen 37,50 per uur! Yvonne zal van te voren beoordelen hoeveel werk zij aan de trouwjurk heeft, zodat jij achteraf niet voor financiële verassingen komt te staan. 

Goede bereikbaarheid, gratis parkeren voor de deur!

De bruidswinkel More to Love Bruidsmode is gevestigd in de woonwijk Waterwijk in Almere-Stad (Flevoland). Je kan hier gratis parkeren voor de deur. Ideaal! En met het stadshart van Almere op slechts 1 km afstand kan je er ook nog eens een leuk dagje uit van maken. Wij zijn ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation (Almere-Centrum) is slechts op 1 km afstand en de bushalte (Markerkant) op slechts 50 meter afstand. 

V.I.P Experience!

Om er een onvergetelijk moment van te maken zijn alleen jij en je vriendinnen/familieleden in de winkel. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en maken samen met jouw gezelschap leuke foto's van dit moment! Dit alles uiteraard zonder daar kosten voor te rekenen!


  • Grote maten Trouwjurken
    Grote maten Trouwjurken
  • Grote maten Trouwjurken
    Grote maten Trouwjurken
  • Grote maten Trouwjurken
    Grote maten Trouwjurken