OPRUIMING!   SAMPLE SALE!   OPRUIMING!   SAMPLE SALE!   OPRUIMING!  
 
 

Trouwjurken

Ben je op zoek naar een trouwjurk, maar heb je geen maatje 34 of 36, dan ben je bij More to Love Bruidsmode Almere (Flevoland) aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige plus size collectie en verkopen trouwjurken vanaf maat 42 t/m maat 60 in onze bruidswinkel in Almere (Flevoland)! Bling bling, klassiek, eenvoudig, kant, het is bij ons allemaal te vinden! Zou je graag langs willen komen bij ons in de bruidswinkel in Almere (Flevoland) om een trouwjurk te passen, neem dan gerust contact met ons op! Je vindt onze gegevens onder het kopje 'Afspraak maken'. We zouden het erg leuk vinden om je te verwelkomen in onze bruidswinkel in Almere (Flevoland) om ervoor te zorgen dat jij jouw trouwjurk vindt! Hieronder een greep uit onze collectie trouwjurken! 

 

Bruidsschoenen

De perfecte bruidsschoenen zijn belangrijk voor jou als bruid! Ze moeten niet alleen heel erg mooi zijn, maar uiteraard ook comfortabel zitten. Want je wil je bruidsschoenen natuurlijk wel de hele dag aan hebben! Tijdens de ceremonie, de receptie en natuurlijk de openingsdans! More to Love Bruidsmode verkoopt daarom de bruidsschoenen van het merk Paradox London Pink! Paradox London Pink is in 2002 geboren, toegewijd aan de bruiden die geen prefecte bruidsschoenen konden vinden. Inmiddels is het merk enorm gegroeid en verkrijgbaar in 35 landen! En gelukkig ook bij More to Love Bruidsmode Almere (Flevoland)!


Bruidsaccessoires

Om je look helemaal compleet te maken heeft More to Love Bruidsmode Almere (Flevoland) ook ontzettend mooie bruidsaccessoires in de collectie opgenomen! Denk bijvoorbeeld aan oorbellen, petticoats, haaraccessoires, sluiers en ceinturen. Onze bruidsaccessoires zijn van het merk Poirier. Poirier bestaat al sinds 1991 en ontwerpt bruidsaccessoires voor de eigentijdse bruiden. Je zou kunnen uitpakken met een grote diadeem of sluier met kant maar ook bescheiden en sierlijke bruidsaccessoires zijn bij ons te verkrijgen.

 

 

Het huren van een trouwjurk

Bij More to Love Bruidsmode beschikken wij over een prachtige, betaalbare plus size collectie!
Bij ons betaal je nooit meer dan 995.- euro voor een trouwjurk! Maar beschik je over een zeer beperkt budget en wil je achteraf niet jarenlang je trouwjurk in de kast hebben hangen dan hebben wij een andere mogelijkheid voor jou! Bij ons kan je namelijk ook trouwjurk huren!

Waarom een trouwjurk huren?

*Omdat jij je totaal niet emotioneel hecht aan een kledingstuk. 
*Je wil er gewoon mooi uit zien deze dag en daarna wil je de jurk graag weer inleveren. Jaren een japon in de kast hebben hangen is niks voor jou!
*Je hebt al aardig wat kosten gemaakt aan de ondertrouw, de uitnodigingen en de huur van de trouwlocatie. Je wil het graag klein houden en daar hoort ook een klein budget bij. Een trouwjurk huren is een goedkope optie.
*Misschien ga je helemaal niet trouwen, maar wil je gewoon een leuke fotoshoot doen in een prachtige trouwjurk! 
*Je vind huren wel een duurzaam idee. En dat is natuurlijk ook zo! Er worden nu meerdere bruidjes blij gemaakt met dezelfde jurk! Hoe leuk is dat!

Welke kosten komen er kijken bij het huren van een trouwjurk?

Bij More to Love Bruidsmode kan je al een trouwjurk huren vanaf 250,-! We vragen een borg van 100,- euro die je terug krijgt zodra wij de trouwjurk weer in ontvangst hebben genomen. Dit alles zetten wij keurig op papier. Wij laten de trouwjurk achteraf zelf reinigen dus daar worden geen extra kosten voor gerekend.

Mag de trouwjurk vermaakt worden?

Dat mag zeker! Een japon meerdere keren vermaken is mogelijk maar niet ideaal, dus we gaan goed kijken naar de mogelijkheden. We willen tenslotte ook kwaliteit aan jou leveren en garanderen dat de jurk in perfecte staat is! (De vermaak kosten betaal je zelf bij de coupeuse).

Wat voor trouwjurken kan ik huren?

Wij hebben verschillende soorten trouwjurken in de winkel hangen die gehuurd kunnen worden. Kant, kralen, basic, alles is beschikbaar! Wij vernieuwen niet alleen de collectie trouwjurken die we te koop aanbieden, maar wij vernieuwen ook regelmatig de huur collectie!